Home » , , , , , , » Teknik Menjilat Kemaluan Isteri

Teknik Menjilat Kemaluan Isteri

Posted by BaBiBu on Sunday, January 24, 2016


Biji kelentit atau klitoris adalah organ seksual pada tubuh isteri anda yang wujud semata-mata untuk memberi nikmat seksual pada isteri anda. Ini bermakna biji kelentit pada tubuh isteri anda tidak mempunyai fungsi lain pada tubuh selain daripada untuk digomol oleh anda.


Berbeza dengan organ seksual lain pada tubuh isteri anda seperti payu dara, atau bibir faraj yang mempunyai fungsi lain selain daripada kegunaan ketika aktiviti seks.Oleh itu anda perlu memanfaatkan pengetahuan ini untuk memberi kepuasan dan nikmat sepenuhnya kepada isteri anda di dalam aktiviti seks.

Jilat kelentit isteri


Salah satu cara untuk bermain-main dengan biji kelentit isteri anda ialah dengan menjilat. Selain mengusap dan menggentel biji kelentit isteri anda dengan jari, menjilat dan menghisap biji kelentit isteri anda akan memberikan lebih nikmat kepada beliau.Lidah adalah lebih lembut dan lidah yang basah apabila diletakkan pada biji kelentit isteri anda akan membuatkan beliau mengeliat kesedapan berbanding menggunakan jari. Ini akan mengelakkan kesilapan yang sering dilakukan oleh para suami apabila cuba merangsang biji kelentit isteri mereka dengan jari, iaitu terlupa untuk membasahkan jari sebelum menyentuh biji kelentit isteri.Oleh kerana biji kelentit adalah organ seks yang amat sensitif, jari yang kering dan kasar akan membuat biji kelentit isteri ‘terkejut’ dan boleh mematikan mood isteri ketika berasmara. Jika anda ingin bermain biji kelentit isteri anda dengan jari, pastikan anda membasahkan dulu jari anda dengan air liur, atau cecair yang dikeluarkan oleh faraj isteri.Teknik menjilat biji kelentit isteri


Teknik menjilat biji kelentit isteri yang terbaik ialah tidak terus menuju ke arah biji kelentit. Sebagai suami anda harus tahu bagaimana untuk menaikkan nafsu isteri terlebih dahulu. Isteri anda tidak seperti anda, dimana zakar anda boleh keras dengan serta merta jika anda terangsang, tetapi berbeza dengan kaum wanita.Mereka memerlukan rangsangan dan belaian untuk memastikan mereka benar-benar bersedia untuk digomol, sehingga menuju ke puncak orgasme.Fakta ini boleh diaplikasikan kepada biji kelentit isteri anda. Walaupun faraj isteri anda telah basah lencun sepenuhnya, jangan terus menjilat atau menghisap biji kelentit isteri. Larikan dahulu lidah anda di kawasan sekeliling biji kelentit beliau sebelum anda mengomol biji kelentit beliau.Anda akan tahu jika anda melakukan teknik ini dengan betul, iaitu anda akan perasan biji kelentit isteri anda sedikit membesar, dan menonjol. Ini menunjukkan beliau benar-benar terangsang.

Apabila biji kelentit isteri anda membengkak, ketika inilah anda boleh bermain-main dengan biji kelentit beliau.Walaubagaimanapun, tidak semua wanita mempunyai saiz biji kelentit atau klitoris yang besar. Jadi jangan risau sekiranya anda telah melakukan pelbagai cara tetapi biji kelentit isteri anda tidak berubah saiznya.Jilat kelentit isteri dan buat isteri pancut


Bolehkah anda buat isteri pancut hanya dengan menjilat biji kelentit beliau?

Jawapannya boleh jika kena gayanya.Tetapi anda harus ingat, tidak semua wanita mempunyai keupayaan untuk orgasme dan pancut hanya dengan rangsangan pada biji kelentit semata-mata. Terdapat wanita yang memerlukan rangsangan pada pelbagai organ seksual seperti lubang faraj dan G-Spot untuk benar-benar puas sehingga pancut.

Oleh itu jika isteri anda adalah seorang yang sensitif pada rangsangan, dan boleh puas dan pancut hanya dengan rangsangan pada biji kelentit, anda seorang yang bertuah!Terdapat pelbagai teknik lidah yang boleh anda lakukan untuk menggomol biji kelentit isteri anda. Teknik yang popular ialah dengan menjilat biji kelentit isteri. Ini dilakukan dengan perlahan-lahan dan lembut. Kesalahan yang sering dilakukan oleh para suami ketika menjilat biji kelentit isteri mereka ialah menjilat dengan rakut dan laju. Elakkan dari melakukan kesalahan ini kerana biji kelentit adalah organ yang lembut dan amat sensitif pada sentuhan.Teknik ‘Advance’ jilat kelentit isteri


Teknik-teknik yang lebih ‘advance’ untuk menjilat biji kelentit isteri anda ialah seperti melakukan gerakan membulat pada biji kelentit isteri dengan lidah. Teknik ini akan memberikan rangsangan pada sekeliling kawasan biji kelentit berbanding hanya pada biji kelentit itu sendiri.Anda juga boleh melakukan teknik mengetuk dengan lidah pada biji kelentit isteri anda. Ketuk perlahan-lahan biji kelentit beliau dengan lidah, kemudian angkat lidah anda seketika. Ulang beberapa kali. Teknik ini boleh membuat isteri anda lebih nikmat kerana setiap ketukan lidah anda adalah seperti sentuhan kali pertama pada biji kelentit beliau. Anda boleh menambah nikmat beliau ketika melakukan teknik ini dengan menghembus lembut biji kelentit beliau ketika mengangkat lidah.


0 comments:

Post a Comment